Hozd létre a profilod!

Alexa (27)


  Alexa
  (27)

  Vidám és nyitott természetű, aki élvezi a pörgést és a társasági életet. Nemrég költözött vissza Magyarországra, ahol idén kezdi egyetemi tanulmányait jazz-ének szakon, emellett pedig egy rendezvényszervező cégnél dolgozik. Szabadidejében szeret fotózni, kirándulni, és a sütés-főzés is közel áll a szívéhez.

Réka (19)


  Réka
  (27)

  Réka 19 éves és két nagy szenvedélye van: az egyik az éneklés, a másik pedig a divat és a szépségápolás. Mindkettővel foglalkozik, nem is keveset. Álma, hogy egyszer egy híres énekesnő legyen. Addig pedig Youtube csatornáját építi, ahol divattal, szépségápolással és öltözködéssel kapcsolatos videókat oszt meg. Rékának ez az első alkalom, hogy távol lakik a szülői háztól, ezért számára óriási kaland és kihívás, vajon hogyan állja meg helyét az albérletben.

Bebe (21)


  Bebe
  (21)

  Benedek idén fejezte be tanulmányait hangmester szakon, előtte pedig jazz gitár képzésre járt. Jelenleg hangmérnökként dolgozik és mellette aktívan zenél. Minden emberrel nagyon hamar megtalálja a közös hangot – különösen azokkal, akik szintén zenével foglalkoznak. Nagyon jól tud sütni és főzni, szereti a stílusos ruhákat és imád bulizni.

Dávid (30)


  Dávid
  (30)

  Dávid videós YouTuber, két csatornája van, amiken rendezvényeket mutat be, illetve Barbie babákat, G.I. Joe-kat és dinoszauruszokat tesztel. Imád mosni, söprögetni és felmosni, nem dohányzik és nincs háziállata. Főzni viszont nem tud, az egyetlen dolog, amit a konyhában el szokott készíteni, az a fehérje shake-je. Imád sportolni, kedvence a TRX és a kőkemény CrossFitt. Azért keres új albérletet, mert szüksége van egy kis környezetváltozásra és szeretne új emberekkel megismerkedni.

Máté (24)


  Máté
  (24)

  A Belakoltatva utolsó beköltözője jelenleg Rákoskeresztúron lakik a kertvárosban, de mivel ideje nagy részét a belvárosban tölti, szeretne ott is lakni. Napközben értékesít, szabadidejében pedig zenél. Nem dohányzik, csak amikor iszik, de nem iszik (kivéve, amikor igen). Ideális jelölt a belakoltatásra, ha a többi lakó hétköznapjai jól telnek és életük csupa kaland. Ja és van egy alpakája, aki Mátéval együtt költözött a kék szobába!

 • A Belakoltatás már megtörtént!


  2017. szeptember 11-én indult a nyereményjátékunk: öt idegent beköltöztetünk egy menő budapesti ingatlanba - mindezt teljesen költségmentesen! A Rentingo fél évig állja a teljes bérleti díjat és a rezsiköltségeket. A játék február elejéig tart, addig tudod figyelemmel kísérni a bentlakók mindennapjait a social média felületeken.

  Ezeket a szobákat lakják:

Aktuális

 •        2017. november 23.

  Kövesd Mátét, Rékát, Dávidot és Alexát az Instagram oldalon! Folyamatosan frissülő tartalmakkal találkozhatsz nemcsak az ő életükről, hanem friss kiadó lakásokról is.

 •        2017. november 21.

  Megalakult az ötösfogat, most teljes a létszám! Úgy tűnik a srácok teljes összhangban laknak együtt, amit a Rentingo match indexnének köszönhetnek. A rendszer tényleg működik!

 •        2017. november 19.

  Megérkezett az 5. lakó is Máté! Beköltözése nem volt zökkenőmentes, ugyanis senki nem volt otthon, amikor megérkezett a lakásba. Persze őt sem kell félteni, feltalálta magát és széttrollkodta a lakást. Hogy pontosan miket csinált, nézd meg a 8. részben.

 •        2017. november 17.

  Míg Réka élvezi a gondtalan semmittevést, addig a többiek helyette takarítanak. Ezt imádja a Belakoltatva legfiatalabb lakója, a többiek már kevésbé….

 •        2017. november 10.

  Réka nyerte a házi Ki Mit Tud? versenyt! A szavazatok alapján az ő produkcióját szerettétek a legjobban. Nyereményére lakótársai is nagyon irigyek, ugyanis egy hétig nem kell semmilyen házimunkát csinálnia.

 •        2017. november 5.

  A hétvégén “ereszd el a hajam!” buli volt a Belakoltatva albérletben. Alexa, Dávid, Bebe és Réka meghívott 7 jelentkezőt, hogy személyesen is megismerjék őket, ugyanis közülük akarják kiválasztani az utolsó beköltözőt! Vajon fiú vagy lány lesz az ötödik?

 •        2017. november 4.

  Négy hely már foglalt a Belakoltatva albérletben, azonban egy szoba még mindig szabad! Ki lesz az 5. lakó? Te kit szavaznál be?

 •        2017. november 3.

  Házi Ki Mit Tud?-ot rendeztek a srácok az albérletben. Neked melyik produkció tetszett a legjobban? Nézd meg a videót és szavazz a Facebook oldalon! A nyertes egy hétig felmentést kap minden házimunka alól!

 •        2017. november 2.

  Két hónapja indult a Belakoltatva sorozat! Négyen már lakják az albérletet, ami sokszor nagyon szórakoztató, de nem mentes az apró feszültségetől sem. Dávid, Alexa, Réka és Bene az együttélésről beszélgettek legutolsó videójukban, amiben az is kiderül, hogy kit ejtenének ki elsőnek, ha egy kiszavazáson dönteniük kellene.

 •        2017. október 28.

  A lányok nekimentek a szombat éjszakának, ugyanis Halloween buliba voltak hivatalosak. Nektek hogyan tetszett Réka és Alexa rémisztő jelmeze? Nézzétek meg az Instagramon és dobjatok egy like-ot!

 •        2017. október 27.

  A srácok nagyon jól érzik magukat az albérletben! Bebe szinte mindig jammel a lányokkal, Dávid pedig rákattant az Xboxra, amin megállás nélkül rallyzik.

 •        2017. október 26.

  Réka és Alexa, valamint a szavazók döntése alapján mindkét fiú beköltözött a Belakoltatva albérletbe! Bebe hozta a gitárját, Dávid pedig a kameráját. Nézd meg a beköltözésüket! Ti mit szóltok hozzájuk?

 •        2017. október 24.

  Még mindig kérdéses, hogy melyik fiú költözik be a lányok mellé. Ti kit látnátok szívesebben belakoltatva az albérletben? Figyeljétek a Facebook oldalt és a YouTube csatornát, mert a napokban kiderül!

 •        2017. október 23.

  Réka és Alexa mégis választott a 10 jelentkező közül, ráadásul Dávidot! Ezzel teljesen felforgatták a történéseket. Most akkor Dávid, vagy Benedek fog beköltözni?

 •        2017. október 19.

  Breaking news! Benedeket választotta 3. lakónak a közönség! Ti mit szóltok a döntéshez? És vajon Réka és Alexa örülni fog az új beköltözőnek?

 •        2017. október 18.

  Ma este lezárul a szavazás, és kiderül, hogy ki költözik be 3. lakóként a Belakoltatva játékba Alexa és Réka mellé. Szerinted ki a befutó?

 •        2017. október 16.

  Már csak 2 nap van hátra, hogy szavazzatok, ki legyen a következő lakótársa Alexának és Rékának! Voksoljatok a Rentigo Facebook oldalán!

 •        2017.október 14.

  A lányok kaptak Xbox konzolokat! Azt állítják, hogy ők nem rajonganak az ilyen típusú játékokért. Jaaaa, persze, teljesen elhisszük...

 •        2017. október 10.

  Alexa és Réka állandóan énekel az albérletben! Legutóbb egy ismert slágert dolgoztak fel, amit mindenképpen érdemes megnézni, mert nagyon jól sikerült!

 •        2017. október 9.

  Ki legyen a 3. beköltöző? Segíts Alexának és Rékának! Szavazz a Facebook oldalunkon!

 •        2017.október 8.

  Réka egy sorozatot indított a Youtube csatornáján a Rentingóról. Innentől ő is rendszeresen bejelentkezik és vlogol a Belakoltatásról és az élményeiről.

 •        2017. október 6.

  Alexa és Réka folyamatosan csekkolják a jelentkezők videóit. Nagyon nehéz helyzetben vannak, mert sok kedvencük és nem tudnak dönteni, ki legyen a harmadik beköltöző.

 •        2017.október 5.

  Holnap jön 4. videó.. Vajon mi következik? Megtudjuk ki lesz a következő lakó?

 •        2017. október 3.

  Alexa és Réka már nagyon várják 3. lakótásrukat. :) Te jelentkeztél már?

 •        2017.október 2.

  Beköltözött a második lakó, Réka. Alexával azonnal megtalálták a közös hangot, hiszen érdeklődési körük nagyon hasonló. Imádnak együtt főzni, szépítkezni és zenélni.

 •        2017. október 1.

  Ha érdekel hogy telik Alexa vasárnapja, kövesd a @rentingo.hu Instagram oldalát!

 •        2017. szeptember 27.

  A Librinek köszönhetően 60 új könyvvel gazdagodott a lakás. Alexa szobájában bőven van hely egy olvasósarok kialakításához.

 •        2017. szeptember 26.

  Alexa a napokban talált egy aranyos kiscicát, akinek most törődő gazdit keresünk. Írj Facebook oldalunkon, ha magadra ismertél!

 •       2017. szeptember 22.

  Ne feledjétek, hogy még három szabad hely van az albérletben! Továbbra is várjuk, a jelentkezőket a még üres szobákba! Videóra fel!

 •       2017. szeptember 21.

  Alexa kiválasztotta a második lakót, akit hamarosan Ti is megismerhettek! Figyeljétek a Youtube csatornát!

 •       2017. szeptember 16.

  Alexa már teljesen berendezkedett, napról napra egyre jobban szereti a szobáját és az albérletet, csak hiányzik neki egy új lakótárs!:)

 •       2017. szeptember 12.

  Alexa Belakoltatva! Ha érdekel, hogy hogyan éli mindennapjait, akkor kövesd őt @rentingo.hu Instagram profilon, vagy Facebookon likeold a Rentingo oldalát.

 •       2017. szeptember 11.

  Alexa beköltözött az albérletbe. Az első pillanattól kezdve imádja a pecót és alig várja, hogy az új lakóval mindent megosszon.

 •       2017. augusztus 31.

  Kész a lakás, minden a helyén. Már csak a lakók hiányoznak.