Hozz létre profilt!
 • A játék menete

  (A játékra 2017. szeptember 11-től október 30-ig lehetett jelentkezni)

  A játékosok bemutatkozó videókat töltenek fel a rentingo.com oldalára. A videók alapján a szervezők és a bentlakók összesen öt szerencsést választanak ki, akik egymás után, különböző időpontokban költözhetnek be a lakásba.

 • 2. Hozd létre bérlői és lakótárs profilod!

  Tölts fel magadról képet, írj bemutatkozó szöveget, mondd el, milyen lakótársat keresel! Minél részletesebben töltöd ki, annál jobban meg tudnak ismerni a többiek, és így mindenki megtalálja a számára legideálisabb lakótársat.

 • 3. Tölts fel egy bemutatkozó videót!

  Ragadd meg a mobilod és készíts magadról egy minimum 1 perces bemutatkozó videót, amiben megmutatod, ki vagy Te! Szeretsz bulizni, netán éjszakai bagoly vagy? Mondd el magadról a legfontosabbakat, hogy meggyőzhess másokat is arról, Te vagy a legmegfelelőbb lakótárs! Ha kész, nincs más dolgod, mint feltölteni videódat a “Belakoltatva” menüponton keresztül 2017. augusztus 31-e és október 23-a között.

 • 4. Kiválasztás

  Az első lakót a játék szervezői választják ki 2017. augusztus 25-ig. A további négy játékosról viszont a már bent lakók döntenek majd 2017. szeptember 11-e és október 30-a között, több részletben.

 • 5. Beköltözés

  A nyertesek egymás utáni időpontokban beköltöznek a budapesti lakásba, ahol 2018. február 28-ig teljesen költségmentesen lakhatnak.

 • 6. Forgatások

  A lakókról összesen nyolc videót készítünk. Ezeken a videókon bemutatjuk őket, elmondják, hogy jönnek ki egymással és láthatjuk, hogyan zajlik a következő lakó kiválasztásának folyamata.

Azok jelentkezhetnek, akik elfogadták a "Belakoltatva" játék szabályzatát.