Hozd létre a profilod!

A Rentingoról

Mi a Rentingo?

Minden, ami albérlet - a Rentingo egyszerre nyújt biztonságos segítségek azoknak, akik albérletet, bérlőt és lakótársat keresnek. Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő albérletet vagy partnert és létrejöjjön az a bizalmi kapcsolat, ami elengedhetetlen egy hosszú távú együttműködéshez a bérlési folyamat során.

A játékról

Miről is szól a “Belakoltatva” nyereményjáték?

A BELAKOLTATVA nyereményjáték lényege, hogy öt ismeretlent beköltöztetünk fél évre egy belvárosi lakásba úgy, hogy a rezsit és a bérleti díjat mi álljuk. A nyereményjáték során a kiválasztottakkal videókat készítünk, hogy elmondhassák tapasztalataikat az együttélésről és a Rentingo szolgáltatásáról.

Meddig lehet jelentkezni a játékra?

A játékra 2017. szeptember 11-től október 23-ig lehet jelentkezni. Az utolsó nyertes kiválasztására 2017. október 30-án kerül sor.

Bárki jelentkezhet?

A játékban csak valós adatokkal regisztrált, lakótárs profillal rendelkező, 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A részvétel feltétele továbbá egy legalább 1, legfeljebb 1,5 perces bemutatkozó videó feltöltése a weboldalra a “Belakoltatva” menüponton keresztül, valamint a játékszabályzat elfogadása.

Mik a jelentkezés feltételei?

Regisztrálj a Rentingo felületén és hozz létre egy lakótárs profilt. Tölts fel magadról egy bemutatkozó videót, amivel meggyőzheted a már bent lakókat, hogy Te lennél a számukra legmegfelelőbb lakótárs!

Milyen hosszú videót töltsek fel magamról?

A bemutatkozó videó legyen minimum 1, maximum 1,5 perc hosszú.

Mi legyen a videóban?

Bármi, amiről úgy érzed, fontos tudni Rólad. Egy rövid bemutatkozás, életviteli szokások, lakás- és lakótárs-preferenciák, stb. A lényeg, hogy megismerjenek a többiek és kiderüljön számukra, milyen lakótárs vagy.

Milyen kötelezettségekkel jár a játékban való részvétel?

A BELAKOLTATVA játékszabályzatának III. pontja tartalmazza a játékban való részvétel feltételeit.

Nekem kell valamit csinálnom a játék alatt?

A nyertesek a játékra való jelentkezésükkel vállalják, hogy 2017. szeptember 11-e és november 7-e között a szervező iránymutatása alapján naponta egyszer képeket és videókat készítenek a lakással, az együttéléssel vagy a Rentingo szolgáltatásaival kapcsolatban. Az elkészült anyagokat a Rentingo a hivatalos Facebook- és Instagram oldalain használja fel.

A lakásról

Hol található a lakás?

A lakás Budapest belvárosában, a Dohány utca 1/B-ben található.

Milyen a lakás?

A lakás 75 m2-es zsinagógára néző panorámával, teljesen berendezett, négyszobás, külön fürdőszobával, konyhával és étkezővel. Az egyik szobához erkély is tartozik.

Kiválaszthatom, hogy melyik szobában szeretnék lakni?

Nem, a már bent lakók döntik el, melyik szoba lesz a Tiéd.

Magammal vihetem a háziállatom?

Nem, a lakásba háziállat nem vihető.

Lehet dohányozni a lakásban?

Nem, a lakásban tilos dohányozni.

A nyereményről

Tényleg teljesen ingyen lakhatok egy ilyen menő lakásban?

Igen, a bérleti díjat és a rezsit is teljes egészben a szervezők állják a BELAKOLTATVA nyerteseinek.

A fél év alatt végig ott maradhatok a lakásban, vagy csak a forgatás ideje alatt?

A forgatások 2017. november 7-ig tartanak, de a nyertesek 2017. február 28-ig lakhatnak a lakásban.

Hogyan kapok értesítést, ha nyertem?

Amennyiben kiválasztásra kerülsz, a profilodon és az általad megadott email címen kapsz erről értesítést a kiválasztást követő 24 órán belül. Abban az esetben, ha az értesítést követő 48 órán belül nem jelzed a nyeremény elfogadására vonatkozó szándékod, elesel a díjtól és a játékban való részvételtől.

Mikor költözhetek be?

A nyeremény átadására, azaz a beköltözésre a nyeremény elfogadását követő öt napon belül kerül sor egy Veled előzetesen egyeztetett időpontban. Amennyiben a beköltözésre nem kerül sor ebben az időpontban, az a játékból való kizárással jár.

Minden egyéb költségemet a Rentingo állja?

Nem, a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő, a játékszabályzatban kifejezetten nem szabályozott további költségek és kiadások a nyerteseket terhelik.

Ha jó csapat verbuválodik össze maradhatunk az albérletben együtt a játék vége után is?

A nyertesek saját költségükre 2018. február 28-a után is a lakásban maradhatnak.

A forgatásról

Hány forgatási nap lesz?

Összesen legfeljebb hét forgatási nap lesz 2017. november 7-ig bezárólag, amikor videófilmek is és fotósorozatok is, további két napon csak fotósorozatok készülnek.

Mikor lesznek a forgatási napok?

A forgatási napok a produkciós stáb által készített, a nyertesekkel előzetesen egyeztetett és közölt napokon és időpontokban lesznek.

Mennyi időmet veszi el egy forgatási nap?

Egy forgatási nap körülbelül 3-4 óra, de ez függ a produkciós stábtól és a nyertesektől is.

Állandóan be vagyunk kamerázva, mint egy valóságshow-ban?

Nem! A BELAKOLTATVA alatt kizárólag az előre bejelentett forgatási napokon készül felvétel a nyertesekről, 2017. november 7-ig bezárólag összesen legfeljebb hét alkalommal.